Nyoprettet side 3. februar 2018

Er du eller dit barn født med tragtbryst? Vi tilbyder snart en guide der bl.a. kan hjælpe med:
8. marts 2018

Denne side kommer til at indholde alt brugbar viden omkring tragtbryst. Her kommer blogs, e-bøger og faglig ekspertise der vil give dig klarhed over alt hvad du selv sidder med af spørgsmål samt vidensdeling fra andre i samme situation som dig.

Har du allerede nu spørgsmål omkring det at have tragtbryst, forslag til siden eller anden nyttig viden er du velkommen  til at skrive til os på mail: info@tragtbryst.dk

2 Comments

 1. Heidi siger:

  Hej
  Har en søn og datter begge opereret for tragtbryst, og med bøjler i pt
  ……….er det smart at kælke?? Eller er jeg hønemor.

  • admin siger:

   Hej Heidi, hvor længe siden er operationen? Dette er afgørende for hvad man anbefaler.

   Typisk, alt efter hvilken sport der er tale om, er anbefalingen, at man kan starte så småt op 6 uger efter operationen. Dette er en tommelfingerregel, men som I måske selv har oplevet, nu når både din søn og datter er opereret, er det individuelt, hvordan man har det efterfølgende. I hvert fald skal man søge læge hvis man føler stor ubehag ved at dyrke sport 3 måneder efter operationen.

   Vi havde en patient som løb sit første marathon under et år efter operationen, og der skulle ikke så gerne være noget der afholder én fra at gøre hvad man “normalt” ville gøre, når først at barren har sat sig efter de der 6 ugers tid, hvad enten det er fysisk sport, kontaktsport eller at kælke.

   Håber du kan bruge dette svar. Mvh. Tragtbryst.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.